Cookies

Náš web potřebuje pro přizpůsobení obsahu a analýzu návštevnosti váš souhlas. Souhlas vyjádříte kliknutím na tlačidlo "OK". Více informací
Svúj souhlas můžete odmítnout zde.

Zprávy ČLnK

Farmaceutická fakulta v Hradci Králové, alma mater mnoha lékárníků slaví 50 let

9. 10. 2019

    1. 2019 | Farmaceutická fakulta Univerzity Karlovy v Hradci Králové slaví 50 let od svého založení. Fakulta, ze které vychází každoročně 240 absolventů, z nichž valná většina zamíří za pacienty do lékáren, otevírá v sobotu 19. října 2019 své brány široké veřejnosti a zve na Den otevřených dveří a další akce.

Oslavy 50 let Farmaceutické fakulty v Hradci Králové pořádané v sobotu 19. října mají bohatý program:

  1. Den otevřených dveří (10:00 - 13:00)
    • návštěva kateder a pracovišť fakulty
    • návštěva Zahrady léčivých rostlin
    • návštěva Kampusu
  1. Prohlídka Českého farmaceutického muzea v hospitálu Kuks (9:00 – 13:00, pro účastníky oslav zdarma, doprava do muzea je individuální)
    • prohlídky expozice Kouzlo apatyky s průvodcem (v 9, 11 a 13 hodin).
    • prohlídky expozice Z apatyky do fabriky (bez průvodce)
  2. Setkání s vedením fakulty (14:00 - 15:30, posluchárna C – setkání vedení fakulty s absolventy a přáteli školy – představení fakulty.
  3. Diskusní panel „Historie, současnost a perspektivy farmaceutických věd, praxe a školství“ (16:00 – 17:30, posluchárna C)

Přijďte si i Vy prohlédnout prostory jedné ze dvou Farmaceutických fakult v České republice a přivonět kouzlu farmacie. Absolventi školy se jistě rádi setkají se svými učiteli, spolužáky i současnými studenty farmacie, obhlédnou své posluchárny, učebny i laboratoře a zavzpomínají na svá studentská léta.

Více informací k oslavám naleznete zde.