Cookies

Náš web potřebuje pro přizpůsobení obsahu a analýzu návštevnosti váš souhlas. Souhlas vyjádříte kliknutím na tlačidlo "OK". Více informací
Svúj souhlas můžete odmítnout zde.

Aktuality

Jak si za malou chvíli vytvořit vlastní akční leták

14. 12. 2015

    1. 2015

Připravila vaše lékárna pro pacienty vánoční akční nabídku, ale nemáte dost času na to, abyste ji náležitě propagovali? Neumíte pracovat s grafickými programy a nechce se vám utrácet za služby profesionálního grafika? Vůbec nikdy by vás nenapadlo, že byste sami dokázali vytvořit pěkný leták? V tom případě v sekci Z praxe oceníte generátor vlastních tiskových materiálů.

Krásný vánoční akční leták si můžete rychle vytvořit sami z předloh, které již navrhlo grafické studio. Nepotřebujete nijak zvlášť výkonný počítač, vystačíte si dokonce jen s tabletem. Stačí si rozmyslet, kolik produktů na letáku chcete mít, jaká je jejich cena, co k nim napíšete a do kdy platí nabídka. Pak je třeba produkty vyfotit. Fotografie bude hlavním lákadlem vašeho letáku, ale k jejímu pořízení stačí běžný digitální fotoaparát nebo telefon v mobilu. Fotografujte ideálně za světla a před jednobarevným pozadím. Pokud máte velmi kvalitní fotoaparát vytvářející fotografie ve velkém rozlišení, je třeba toto rozlišení na fotoaparátu snížit, nebo fotografii upravit pomocí programu malování. Ten je součástí každého kancelářského balíku Microsoft Office a my přinášíme návod, jak to jednoduše provést. Pak stačí jen zvolit šablonu, vyplnit několik políček formuláře, nahrát jednu či více fotografií a odeslat. Za chvilku vám generátor ukáže hotový leták ve formátu pdf. Pokud budete chtít něco změnit, vrátíte se k původním údajům, které jen přepíšete. Dokument, který se vám líbí, uložíte do počítače a vytisknete na barevné tiskárně. Případně ho uložíte na mobilní flash disk a odnesete ho tam, kde barevnou tiskárnu mají. Je to tak jednoduché, že by to chtěl člověk ihned vyzkoušet. Pokud jste na těchto stránkách registrovaní a přihlášení, nic vám v tom nebrání.

Autor: red