Cookies

Náš web potřebuje pro přizpůsobení obsahu a analýzu návštevnosti váš souhlas. Souhlas vyjádříte kliknutím na tlačidlo "OK". Více informací
Svúj souhlas můžete odmítnout zde.

EAHP

Naše reportérka ve Vídni sleduje kongres EAHP

19. 3. 2016

Naše reportérka ve Vídni sleduje kongres EAHP
    1. 2016 | Ve středu 16. března začíná ve Vídni již 21. kongres Evropská asociace nemocničních lékárníků (EAHP). Lze předpokládat, že šíře programu i zájem farmaceutických firem o tuto akci bude značný, vzhledem k tomu, jaké postavení nemocniční lékárníci v některých zemích mají. Také Česká republika posílá do Vídně své zástupce, aby se inspirovali a vyměnili si zkušenosti na poli nemocničního lékárenství, klinické farmacie a farmakoekonomiky. Do Vídně cestuje i naše redaktorka, aby pro vás hlavní kongresové dění exkluzivně zmapovala. Kromě hlavní reportáže se můžete těšit i na perličky z průběhu kongresu a zajímavá satelitní symposia. Již brzy z Vídně přineseme první zprávy.
      Co je EAHP logo_EAHPEvropská asociace nemocničních lékárníků, EAHP (European Association of Hospital Pharmacists), která vznikla v roce 1972, je jediným sdružením národních asociací nemocničních lékárníků. V současné době zastupuje 34 národních organizací.

       

Autor: Redakce TP Foto: Shutterstock